Sos De Mango Cu Miere Bătută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de Mango cu miere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 65 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, Mango, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Fructe la grătar frigărui cu sos de miere de iaurt bătut, Pește întreg prăjit cu sos de mango-kalamansi-miere, și Gustări Superbowl: chiftele de slănină cu sos de muștar cu miere de Mango.
Instrucțiuni
Pur și simplu 2 căni de mango cu apă, miere și zahăr într-un blender până se omogenizează.
Se transferă într-un castron de servire și se amestecă în ceașca rămasă mango și mentă.
* Mango variază în tartness. Poate doriți să adăugați suc de lămâie după gust în sos.* Sosul, fără mentă, poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit. Se amestecă menta înainte de servire.