Sos De Jeleu De Coacăze Wiener
Rețeta sos de jeleu de coacăze Wiener este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți muștar, cârnați mici de fum, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Jeleu De Coacăze, Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii), și Sos Wiener.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent la foc mediu mic, amestecați jeleul de coacăze roșii, muștarul în stil Dijon, ketchup-ul și zahărul brun.
Puneți mici cârnați smokie în amestec și fierbeți cel puțin 2 ore înainte de a servi cu scobitori.