Sos De Ienibahar

Sos De Ienibahar
Sosul de ienibahar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $27.51 pe portie, această rețetă acoperă 89% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6854 calorii, 651g de proteine, și 239g de grăsime. Această rețetă servește 1. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă fluidă, fructe de pădure, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Brioșe Cu Firimituri De Ienibahar, Plăcintă cu cartofi dulci Allspice (Bh & g), și Briose De Ienibahar Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Puneți măruntaiele de curcan, apa, boabele de ienibahar, boabele de piper negru, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, țelina, morcovii, ceapa, sarea și coaja și sucul de clementină într-o cratiță mare și aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți cratița cu un capac și reduceți focul, astfel încât amestecul să fiarbă ușor. Gatiti timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ClementinăClementină
MorcovMorcov
țelinățelină
SucSuc
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc și strecurați sosul printr-o sită într-un vas mare de măsurare curat. Acest lucru ar trebui să vă ofere aproximativ 1 litru de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
3
Când sunteți gata să faceți sosul, scoateți curcanul gătit din tigaia de prăjire și lăsați-l să se odihnească pe o placă de sculptură curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Turnați sucurile de curcan din forma de prăjire într-o cratiță curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Așezați făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați câteva linguri de bulion de sos și amestecați bine cu un tel de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați făina și amestecul de stoc în cratiță și amestecați bine la foc mediu până când ingredientele s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați treptat bulionul și mierea în cratiță și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Lăsați șuvița să se baloneze până se îngroașă și gustul făinos dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Se toarnă într-o cană sau o barcă de sos și se servește cu curcanul prăjit condimentat și Super-suculent al Nigellei fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1
Așezați apa în cea mai mare oală de gătit sau găleată/coș de plastic și adăugați toate ingredientele de curcan, amestecând pentru a dizolva sarea, zahărul, siropul și mierea. (Strângeți sucul sferturilor de portocale în saramură înainte de a arunca bucățile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
SiropSirop
MiereMiere
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Desfaceți și îndepărtați orice sfoară sau șnur atașat la curcan, scuturați-l liber și adăugați-l în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Adăugați mai multă apă dacă curcanul nu este complet scufundat. Păstrați amestecul într-un loc rece, chiar și afară peste noapte sau timp de până la 1 sau 2 zile înainte de a-l găti, amintindu-vă să-l scoateți din lichid (și ștergându-l uscat cu un prosop de bucătărie) cu 40 sau 50 de minute înainte de a trebuie să intre în cuptor. Curcanii - într-adevăr, acesta este cazul pentru toată carnea-trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi introduși în cuptorul preîncălzit. Dacă sunteți deloc îngrijorat - apa rece din saramură va răci cu adevărat această pasăre-atunci gătiți curcanul mai mult decât necesită greutatea sa reală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați untul și siropul într-o cratiță și gătiți la foc mic, amestecând, până când ingredientele s-au topit și s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Periați curcanul cu glazura înainte de prăjire și ungeți periodic pe tot parcursul timpului de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Gătiți curcanul timp de 30 de minute la această temperatură relativ ridicată, apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade F și continuați să gătiți, întorcând cuptorul înapoi până la 425 de grade F pentru final15 minute sau cam asa ceva dacă doriți să dați un impuls de rumenire pielii. Pentru un curcan de 9 până la 11 kilograme, permiteți 2 1/2 până la 3 ore în total. Amintiți-vă însă că cuptoarele variază enorm, așa că verificați doar străpungând carnea între picior și corp cu un cuțit mic ascuțit: când sucurile curg limpede, curcanul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
5
Așa cum este crucial să lăsați curcanul să ajungă la temperatura camerei înainte de a intra în cuptor, așa că este important să-l lăsați să iasă din cuptor timp de 20 de minute bune înainte de a-l sculpta efectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatboabe de ienibaharboabe de ienibahar22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyboabe de ienibaharboabe de ienibahar1Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negruboabe de piper negru32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyboabe de piper negruboabe de piper negru75pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO3/4 uncii unt3/4 uncii unt11 lingură de oregano uscatsemințe de chimensemințe de chimen2morcovi, decojiți și înjumătățițimorcovi, decojiți și înjumătățiți1stickțelină, înjumătățitățelină, înjumătățită1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)1stick(1/2 inch) scorțișoară(1/2 inch) scorțișoară22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymiere limpedemiere limpede42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymiere limpedemiere limpede1clementine, zested și juicedclementine, zested și juiced22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală3frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin3inchghimbir, tăiat în 6 feliighimbir, tăiat în 6 felii32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de muștar albsemințe de muștar alb1ceapă, înjumătățită, dar nu decojităceapă, înjumătățită, dar nu decojită2ceapă, cantonatăceapă, cantonată1portocaliu, sferturiportocaliu, sferturi1Mânăfrunze proaspete de pătrunjel, opțional (numai dacă aveți niște pătrunjel agățat în jur)frunze proaspete de pătrunjel, opțional (numai dacă aveți niște pătrunjel agățat în jur)3Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite4Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOuncii caster zahăruncii caster zahăr500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/4 uncii sare de masă1/4 uncii sare de masă4kilograme(4 până la 5 kg) Turcia(4 până la 5 kg) Turcia1pentru fiecare.Măruntaie din Turcia (fără ficat)Măruntaie din Turcia (fără ficat)2halbeslănină afumată tăiată gros, cubulețeslănină afumată tăiată gros, cubulețe6Ceapa galbena medie, tocata10 halbe 11 uncii fluide de apă10 halbe 11 uncii fluide de apă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista