Sosul de ienibahar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $27.51 pe portie, această rețetă acoperă 89% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6854 calorii, 651g de proteine, și 239g de grăsime. Această rețetă servește 1. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă fluidă, fructe de pădure, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Brioșe Cu Firimituri De Ienibahar, Plăcintă cu cartofi dulci Allspice (Bh & g), și Briose De Ienibahar Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Puneți măruntaiele de curcan, apa, boabele de ienibahar, boabele de piper negru, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, țelina, morcovii, ceapa, sarea și coaja și sucul de clementină într-o cratiță mare și aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți cratița cu un capac și reduceți focul, astfel încât amestecul să fiarbă ușor. Gatiti timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Boabe De Ienibahar
Baton De Scorțișoară
Dulciuri De Curcan
Frunze De Dafin
Clementină
Morcov
țelină
Suc
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc și strecurați sosul printr-o sită într-un vas mare de măsurare curat. Acest lucru ar trebui să vă ofere aproximativ 1 litru de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie Cu Sos
Sita
3
Când sunteți gata să faceți sosul, scoateți curcanul gătit din tigaia de prăjire și lăsați-l să se odihnească pe o placă de sculptură curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Turnați sucurile de curcan din forma de prăjire într-o cratiță curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Așezați făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați câteva linguri de bulion de sos și amestecați bine cu un tel de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați făina și amestecul de stoc în cratiță și amestecați bine la foc mediu până când ingredientele s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați treptat bulionul și mierea în cratiță și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Lăsați șuvița să se baloneze până se îngroașă și gustul făinos dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
10
Se toarnă într-o cană sau o barcă de sos și se servește cu curcanul prăjit condimentat și Super-suculent al Nigellei fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
1
Așezați apa în cea mai mare oală de gătit sau găleată/coș de plastic și adăugați toate ingredientele de curcan, amestecând pentru a dizolva sarea, zahărul, siropul și mierea. (Strângeți sucul sferturilor de portocale în saramură înainte de a arunca bucățile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Toată Turcia
Sirop
Miere
Suc
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Desfaceți și îndepărtați orice sfoară sau șnur atașat la curcan, scuturați-l liber și adăugați-l în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Zahăr Roșu Grosier
3
Adăugați mai multă apă dacă curcanul nu este complet scufundat. Păstrați amestecul într-un loc rece, chiar și afară peste noapte sau timp de până la 1 sau 2 zile înainte de a-l găti, amintindu-vă să-l scoateți din lichid (și ștergându-l uscat cu un prosop de bucătărie) cu 40 sau 50 de minute înainte de a trebuie să intre în cuptor. Curcanii - într-adevăr, acesta este cazul pentru toată carnea-trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi introduși în cuptorul preîncălzit. Dacă sunteți deloc îngrijorat - apa rece din saramură va răci cu adevărat această pasăre-atunci gătiți curcanul mai mult decât necesită greutatea sa reală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Așezați untul și siropul într-o cratiță și gătiți la foc mic, amestecând, până când ingredientele s-au topit și s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Periați curcanul cu glazura înainte de prăjire și ungeți periodic pe tot parcursul timpului de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Gătiți curcanul timp de 30 de minute la această temperatură relativ ridicată, apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade F și continuați să gătiți, întorcând cuptorul înapoi până la 425 de grade F pentru final15 minute sau cam asa ceva dacă doriți să dați un impuls de rumenire pielii. Pentru un curcan de 9 până la 11 kilograme, permiteți 2 1/2 până la 3 ore în total. Amintiți-vă însă că cuptoarele variază enorm, așa că verificați doar străpungând carnea între picior și corp cu un cuțit mic ascuțit: când sucurile curg limpede, curcanul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
5
Așa cum este crucial să lăsați curcanul să ajungă la temperatura camerei înainte de a intra în cuptor, așa că este important să-l lăsați să iasă din cuptor timp de 20 de minute bune înainte de a-l sculpta efectiv.