Sos De Homar Mornay
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de homar Mornay. O porție conține 481 calorii, 26g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, carne de homar, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay), Sos Nou De Dimineață, și Somon cu sos de dimineață.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Gătiți încet și amestecați ciupercile în unt până se înmoaie.
Se amestecă în carne de homar. Gatiti pana la opac.
Scoateți ciupercile și homarul din cratiță și puneți-le deoparte.
Reduceți căldura la minim.
Puneți făina în tigaie. Gatiti si amestecati aproximativ 2 minute, apoi amestecati supa de pui, smantana si piper. Se fierbe 5 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Amestecați ciupercile, homarul și parmezanul în amestecul de sos. Continuați să gătiți 5 minute.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.