Sosul de grătar Tomatillo ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $2.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 333 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos Tomatillo, și Sos Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti toate ingredientele intr-o oala mare la foc mediu-mic 2 ore sau pana cand rosiile verzi si tomatillos sunt fragede. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Procesați mixtrue, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.