Sos De Grătar Memphis

Sos De Grătar Memphis
Rețeta sosului de grătar Memphis ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de piper, oțet, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos De Grătar În Stil Memphis, Sos de grătar în stil Memphis, și Sos De Grătar În Stil Memphis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute; serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Boneshaker Old Vine Zinfandel. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O culoare roșie rubinie vibrantă în sticlă, acest Zinfandel 2018 se deschide cu arome de cireș, stejar prăjit, un indiciu de piele și note de condimente. La gust, aromele de fructe de fructe roșii perfect coapte sunt însoțite de o structură fără sudură, arome blânde de condimente persistente și un finisaj prăjit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista