Sos de grătar gros și Robust
Rețeta sos de grătar gros și Robust ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 71 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Sos de grătar gros și picant, Rețetă groasă și lipicioasă de sos de grătar, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere. reduceți căldura; se fierbe, amestecând ocazional, 40 de minute.
Împărțiți sosul în recipiente separate pentru ungere și servire la masă. (Periile de ungere utilizate pe alimentele crude nu trebuie scufundate în sos de masă.) Utilizați ca sos de ungere în ultimele 10 minute de gătit pentru friptură, carne de porc, burgeri sau pui. Aruncați orice sos rămas și puneți la frigider sosul de masă rămas.