Sos de grătar gros și Robust

Sos de grătar gros și Robust
Rețeta sos de grătar gros și Robust ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 71 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Sos de grătar gros și picant, Rețetă groasă și lipicioasă de sos de grătar, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere. reduceți căldura; se fierbe, amestecând ocazional, 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Împărțiți sosul în recipiente separate pentru ungere și servire la masă. (Periile de ungere utilizate pe alimentele crude nu trebuie scufundate în sos de masă.) Utilizați ca sos de ungere în ultimele 10 minute de gătit pentru friptură, carne de porc, burgeri sau pui. Aruncați orice sos rămas și puneți la frigider sosul de masă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista