Sos De Grătar Dr. Pepper
Rețeta Dr. sosul de grătar cu piper ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 290 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Grătar Dr. Pepper, Sos De Grătar Dr. Pepper, și Sos De Grătar Cu Jeleu De Ardei.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, topiți untul. Sautați ceapa și usturoiul în unt până la translucid, aproximativ 10 minute.
Adăugați toate ingredientele rămase și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, până când aromele s-au amestecat. Continuați să gătiți până când sosul începe să se îngroașe, 20 până la 30 de minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă doriți. Amintiți-vă, coastele vor avea o mulțime de condimente pe ele, așa că nu exagerați sosul.
Lăsați sosul să se răcească aproximativ 10 minute sau până când este cald, dar nu mai "fierbe" fierbinte. Puree cu imersie sau blender tradițional—acest lucru va face sosul mai gros.
Lasă să se răcească. Sosul se va păstra, bine acoperit, la frigider până la 2 săptămâni.
Periați-l pe alimente cu 5 până la 15 minute înainte de terminarea timpului de gătit. Dacă doriți, serviți suplimentar pe lateral.
Retipărit cu permisiunea de la înmuiat, Slathered și Condimentat de Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.