Sos De Grătar Dr. Pepper

Sos De Grătar Dr. Pepper
Rețeta Dr. sosul de grătar cu piper ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 290 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Grătar Dr. Pepper, Sos De Grătar Dr. Pepper, și Sos De Grătar Cu Jeleu De Ardei.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topiți untul. Sautați ceapa și usturoiul în unt până la translucid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați toate ingredientele rămase și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, până când aromele s-au amestecat. Continuați să gătiți până când sosul începe să se îngroașe, 20 până la 30 de minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă doriți. Amintiți-vă, coastele vor avea o mulțime de condimente pe ele, așa că nu exagerați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
SosSos
CoasteCoaste
3
Lăsați sosul să se răcească aproximativ 10 minute sau până când este cald, dar nu mai "fierbe" fierbinte. Puree cu imersie sau blender tradițional—acest lucru va face sosul mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lasă să se răcească. Sosul se va păstra, bine acoperit, la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Periați-l pe alimente cu 5 până la 15 minute înainte de terminarea timpului de gătit. Dacă doriți, serviți suplimentar pe lateral.
6
Retipărit cu permisiunea de la înmuiat, Slathered și Condimentat de Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Deloach Forgotten Vines Zinfandel cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista