Sos De Grătar Cu Zahăr Brun

Sos De Grătar Cu Zahăr Brun
Sosul de grătar cu zahăr brun ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca sos. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați melasă, sare, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Grătar Cu Zahăr Brun, Sos de grătar Bourbon și zahăr brun, și Sos De Grătar Cu Zahăr Brun-Lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de roșii, zahărul, oțetul, melasa, sosul Worcestershire și ingredientele rămase într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la foc mic. Gatiti 15 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista