Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de grătar cu patru alarme. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Un amestec de piper ancho Chile măcinat, sos de chili îmbuteliat, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 5 Sos De Alarmă, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și 3 Alarmă Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați 3/4 cană de apă și ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Puneți jumătate din amestecul de sos de chili într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Puneți un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita scurgerile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de sos de chili rămas.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.