Sos de grătar cu lămâie și marinată

Sosul de grătar cu lămâie cu ierburi și marinada este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, marinada. Această rețetă face 16 porții cu 134 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, garnitură: lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Marinada De Var De Vară / Sos De Grătar, Tobe De Pui Cu Ierburi La Grătar Cu Sos Alb De Grătar, și Sos De Grătar Chinezesc Fără Soia Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un blender; procesați la maxim 1 minut. Cu blenderul la înălțime, adăugați ulei într-un flux lent și constant; procesați 1 minut. Răsturnați părțile laterale.
Adăugați busuioc și cimbru; procesați la 30 de secunde.
Scoateți 1 cană de sos pentru ungere și 1/2 cană de sos pentru a servi cu pui; rece.
Așezați puiul într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Se toarnă sosul rămas peste pui; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scurgeți și ștergeți excesul de sos.
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos.
Periați 1 cană de sos rezervat peste pui în ultimele 30 de minute de timp de gătit. (Aruncați sosul rămas.)
Serviți puiul cu sos rezervat de 1/2 cană.
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Notă: Dacă preferați bucățile de pui, pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe 1 parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătare cu gaz, lumina doar 1 parte.)
Așezați grătarul de gătit pe grătar. Aranjați puiul peste partea goală (partea neluminată a grătarului cu gaz) și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră sau până când puiul este gata.