Sos De Grătar Cu Lichior De Cafea

Sos De Grătar Cu Lichior De Cafea
Sos de gratar lichior de cafea ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pudră de chili, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Budincă de pâine cu lichior de cafea cu sos de Caramel, Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, și Sos De Grătar De Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 8 ingrediente și, dacă doriți, ardeiul roșu zdrobit într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până se îngroașă ușor. Se răcește complet înainte de servire (aproximativ 30 de minute). A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 7 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
* Lichiorul de cafea cumpărat din magazin poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Familia Frank Vineyards Zinfandel cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Zinfandel
Frank Family Vineyards Zinfandel
Cu un miez magenta închis și nuanțe de rubin în jurul marginii, Napa Valley Zinfandel 2011 oferă un parfum delicat de fructe roșii și violete, în timp ce indicii de lemn de santal, salvie și piper înfrumusețează nasul sofisticat. Finețea de pe palat reflectă un Zinfandel elegant, care este bine echilibrat. Plăcinta suculentă de cireșe negre și nivelurile adecvate de stejar se căsătoresc perfect.Amestec: 89% Zinfandel, 11% Sirah Mic
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista