Rețeta sosului de grătar cu aragaz lent ar putea satisface pofta americană în aproximativ 6 ore și 15 minute. Pentru 9 cenți pe porție, obțineți un sos care servește 68. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, ketchup, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Grătar Cu Aragaz Lent De Casă, Slow Cooker a tras carne de porc cu sos de grătar de piersici, și Slow Cooker gratar Tras de pui-afine sherry BBQ sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Puneți toate ingredientele în aragaz.
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
4
Cu sârmă de sârmă, bateți viguros sosul înainte de servire. Sosul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional. A se păstra acoperit la frigider până la 2 săptămâni.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.