Sos de grătar cu afine Menny

Sos de grătar cu afine Menny
Menny ' s Blueberry Barbecue Sauce ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, afine, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Grătar Cu Afine, Sos De Grătar Cu Chipotle De Afine, și Sos de grătar cu afine-bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ghimbirul pana se inmoaie ceapa, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați afine, sirop de arțar, oțet de cidru, oțet balsamic, sos Worcestershire, melasă, suc de lămâie, scorțișoară, chimen, pudră de chili, boia, boia afumată, sare și piper negru; Se amestecă pentru a se combina. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul este ușor redus și clocotește, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă sosul într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Carnivor Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista