Sos De Grătar Bourbon

Sos De Grătar Bourbon
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, sosul de grătar Bourbon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 4. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 206 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca sos de grătar. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de suc de lămâie, sos de roșii, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Grătar Bourbon, Sos De Grătar Bourbon, și Sos De Grătar Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie cu sos la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Radeți ceapa prin grătarul grosier al unei răzătoare de cutie sau tocați mărunt ceapa dacă nu aveți răzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
3
Adăugați ceapa rasă și chile în combinația ulei/unt și gătiți la foc mediu timp de 3-4 minute, sau până când ceapa devine translucidă. Nu vrei ca ceapa să devină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați bourbonul: scoateți tigaia de pe foc și adăugați bourbonul. Reveniți la aragaz, ridicați din nou focul la mediu-mare și fierbeți bourbonul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ketchup-ul, sucul de lămâie, oțetul, sosul Worcestershire, melasa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă bine și se întoarce la foc mic.
7
Gatiti sosul cateva minute pentru a combina aromele si apoi gustati-l testati. Este suficient de sărat? (Ar trebui să fie din sosul Worcestershire). Dacă nu, adăugați sare. Este picant destul de fierbinte? Dacă nu, adăugați puțină pulbere de cayenne. E destul de dulce? Dacă nu, adăugați niște melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Lăsați sosul să se gătească încet până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Păstrați-l la foc mic în timp ce coastele se gătesc. Alternativ, puteți face acest sos din timp și îl puteți reîncălzi când gătiți carnea. Va rămâne bine la frigider cel puțin o săptămână; l-am ținut pe al meu timp de două săptămâni fără nicio problemă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista