Sos de duminică și macaroane (spaghete, într-adevăr)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de duminică și macaroanele (spaghete, într-adevăr). O porție conține 1630 calorii, 94G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți usturoi, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Duminică friptură de vită și sos, Friptură de duminică cu sos de ciuperci, și Slow-Cooker Duminică Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa pentru ca pastele să fiarbă. Sare și gătește pastele 7 până la 8 minute, la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie adâncă sau o oală cu sos cu fund mediu greu la foc mediu. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Cârnați la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 lingură, 1 rotire a tigaiei, ulei de măsline extravirgin în tigaie sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați cotletele în tigaie sau oală și rumeniți 2 minute pe fiecare parte, îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați un alt ulei de lingură, 1 rotire a tigaiei și cârnați. Cârnați maro 2 minute pe fiecare parte și se transferă în farfurie cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați fulgi de piper, 3 căței de usturoi tocat și ceapă în oală și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați bulion în tigaie și răzuiți picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați roșiile și ierburile și aduceți sosul într-un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic. Fierbeți sosul până este gata de servit, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Combinați carnea măcinată, oul, restul de 2 căței de usturoi tocat, 1/3 cană de brânză și pesmet. Condimentează cu sare și piper și rulează în bile, cu diametrul de 1 1/2 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Așezați bilele pe foaia de prăjituri antiaderentă. Prăjiți chiftele 10 minute, apoi glisați în sosul de duminică și opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Adăugați pâine la cuptor la crusta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Pentru a servi, puneți carnea de porc, cârnații și chiftelele pe vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Se toarnă 1/2 din sos într-un vas de servire pentru a se pune peste paste și carne la masă. Aruncați spaghetele fierte cu sosul rămas în oala cu sos, adăugând câteva mână de brânză rasă în oală în timp ce o aruncați.