Sos de duminică și macaroane (spaghete, într-adevăr)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de duminică și macaroanele (spaghete, într-adevăr). O porție conține 1630 calorii, 94G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți usturoi, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Duminică friptură de vită și sos, Friptură de duminică cu sos de ciuperci, și Slow-Cooker Duminică Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa pentru ca pastele să fiarbă. Sare și gătește pastele 7 până la 8 minute, la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți o tigaie adâncă sau o oală cu sos cu fund mediu greu la foc mediu. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Cârnați la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați 1 lingură, 1 rotire a tigaiei, ulei de măsline extravirgin în tigaie sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați cotletele în tigaie sau oală și rumeniți 2 minute pe fiecare parte, îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați un alt ulei de lingură, 1 rotire a tigaiei și cârnați. Cârnați maro 2 minute pe fiecare parte și se transferă în farfurie cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați fulgi de piper, 3 căței de usturoi tocat și ceapă în oală și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulion în tigaie și răzuiți picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați roșiile și ierburile și aduceți sosul într-un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic. Fierbeți sosul până este gata de servit, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Combinați carnea măcinată, oul, restul de 2 căței de usturoi tocat, 1/3 cană de brânză și pesmet. Condimentează cu sare și piper și rulează în bile, cu diametrul de 1 1/2 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
12
Așezați bilele pe foaia de prăjituri antiaderentă. Prăjiți chiftele 10 minute, apoi glisați în sosul de duminică și opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați pâine la cuptor la crusta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Pentru a servi, puneți carnea de porc, cârnații și chiftelele pe vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
15
Se toarnă 1/2 din sos într-un vas de servire pentru a se pune peste paste și carne la masă. Aruncați spaghetele fierte cu sosul rămas în oala cu sos, adăugând câteva mână de brânză rasă în oală în timp ce o aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura