Sos De Cârnați Fără Gluten
Nevoie de un sos fără gluten? Sosul de cârnați fără Gluten ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de sare, făină de copt pentru toate scopurile, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Cârnați De Curcan Fără Gluten, salvie fără gluten, gruyere + biscuiți cu lapte de cârnați + sos, și Biscuiți cu cremă și sos: fără lactate, fără Gluten și mascate.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați cârnații în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Reduceți căldura la minim.
Se amestecă untul în cârnați fierți până se topește; amestecați făina. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul este culoarea untului de arahide, 5-10 minute. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 30 de măcinări de piper negru.
Creșteți căldura la mediu și turnați 3 căni de lapte. Aduceți la foc mic, amestecând constant. Se amestecă restul de 3 căni de lapte, 1/4 cană la timp, permițând amestecului să revină la foc mic după fiecare adăugare, 10 până la 15 minute. Continuați să gătiți și să amestecați până când se atinge grosimea dorită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu 30 de măcinări de piper negru și sare după gust.