Sosul de cârnați fără Gluten ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 268 calorii. Dacă aveți cârnați de porc în vrac, făină de copt pentru toate scopurile, macină piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 138 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Sos De Cârnați De Curcan Fără Gluten, salvie fără gluten, gruyere + biscuiți cu lapte de cârnați + sos, și Biscuiți cu cremă și sos: fără lactate, fără Gluten și mascate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați cârnații în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă untul în cârnați fierți până se topește; se amestecă în făină. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul are culoarea untului de arahide, 5 pana la 10 minute. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 30 de măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Piper Negru
Cârnați
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Creșteți căldura la mediu și turnați 3 căni de lapte. Aduceți la foc mic, amestecând constant. Se amestecă restul de 3 căni de lapte, 1/4 cană la timp, permițând amestecului să revină la foc mic după fiecare adăugare, 10 până la 15 minute. Continuați să gătiți și să amestecați până când se atinge grosimea dorită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu 30 de măcinări de piper negru și sare după gust.