Sosul de curcan înainte necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 349 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, aripi de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Aranjați un singur strat de aripi de curcan într-o tigaie mare de prăjire. Împrăștiați ceapa peste vârful aripilor. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1-1 / 4 ore sau până când aripile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Curcan
Ceapă
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Așezați aripile și ceapa rumenite într-un vas de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați apă în tigaia de prăjire și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Se toarnă apa din tigaie în oală. Se amestecă 6 căni de bulion, morcov și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Tigaie
5
Scoateți aripile din oală și așezați-le pe o tăietură. Când aripile sunt reci, scoateți pielea și carnea. Aruncați pielea și păstrați carnea pentru o altă utilizare. Se strecoară conținutul vasului printr-o strecurătoare mare într-o cratiță de 3 litri. Apăsați pe legume pentru a extrage orice lichid rămas. Aruncați legumele și îndepărtați grăsimea de pe lichid. Aduceți conținutul oalei la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Aripi De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
Sita
6
Într-un castron mediu, bateți făina în restul de 2 căni de bulion de pui până se omogenizează. Bateți treptat amestecul de făină în bulionul de curcan care fierbe; fierbeți 3-4 minute sau până când sosul s-a îngroșat. Se amestecă untul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Curcan
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Serviți imediat sau turnați în recipiente și refrigerați sau congelați.