Sos De Curcan Make-Ahead
Sosul de curcan înainte necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 349 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, aripi de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Aranjați un singur strat de aripi de curcan într-o tigaie mare de prăjire. Împrăștiați ceapa peste vârful aripilor. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1-1 / 4 ore sau până când aripile se rumenesc.
Așezați aripile și ceapa rumenite într-un vas de 5 litri.
Adăugați apă în tigaia de prăjire și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Se toarnă apa din tigaie în oală. Se amestecă 6 căni de bulion, morcov și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 1-1/2 ore.
Scoateți aripile din oală și așezați-le pe o tăietură. Când aripile sunt reci, scoateți pielea și carnea. Aruncați pielea și păstrați carnea pentru o altă utilizare. Se strecoară conținutul vasului printr-o strecurătoare mare într-o cratiță de 3 litri. Apăsați pe legume pentru a extrage orice lichid rămas. Aruncați legumele și îndepărtați grăsimea de pe lichid. Aduceți conținutul oalei la fierbere ușoară.
Într-un castron mediu, bateți făina în restul de 2 căni de bulion de pui până se omogenizează. Bateți treptat amestecul de făină în bulionul de curcan care fierbe; fierbeți 3-4 minute sau până când sosul s-a îngroșat. Se amestecă untul și piperul.
Serviți imediat sau turnați în recipiente și refrigerați sau congelați.