Sos De Curcan Make-Ahead

Sos De Curcan Make-Ahead
Sosul de curcan înainte necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 349 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, aripi de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Aranjați un singur strat de aripi de curcan într-o tigaie mare de prăjire. Împrăștiați ceapa peste vârful aripilor. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1-1 / 4 ore sau până când aripile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Așezați aripile și ceapa rumenite într-un vas de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă în tigaia de prăjire și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se toarnă apa din tigaie în oală. Se amestecă 6 căni de bulion, morcov și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
TigaieTigaie
5
Scoateți aripile din oală și așezați-le pe o tăietură. Când aripile sunt reci, scoateți pielea și carnea. Aruncați pielea și păstrați carnea pentru o altă utilizare. Se strecoară conținutul vasului printr-o strecurătoare mare într-o cratiță de 3 litri. Apăsați pe legume pentru a extrage orice lichid rămas. Aruncați legumele și îndepărtați grăsimea de pe lichid. Aduceți conținutul oalei la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Aripi De PuiAripi De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
SitaSita
6
Într-un castron mediu, bateți făina în restul de 2 căni de bulion de pui până se omogenizează. Bateți treptat amestecul de făină în bulionul de curcan care fierbe; fierbeți 3-4 minute sau până când sosul s-a îngroșat. Se amestecă untul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Serviți imediat sau turnați în recipiente și refrigerați sau congelați.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista