Sos De Curcan De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de curcan de bază. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, vinul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos De Pui De Bază, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă picăturile din curcanul prăjit într-un castron mic rezistent la căldură.
Lăsați să stea câteva minute pentru ca grăsimea să se ridice la vârf, apoi îndepărtați grăsimea cu o lingură și aruncați; puneți picăturile deoparte.
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu.
Puneți ceapa și țelina din interiorul curcanului prăjit, împreună cu gâtul de curcan prăjit, în tigaie. Răsturnați orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei cu o spatulă plată.
Adăugați vinul sau sherry în timp ce răzuiți fundul tigaiei și fierbeți până se reduce la jumătate.
Adăugați picăturile rezervate înapoi în tigaie.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare așezată peste un vas mediu rezistent la căldură și se lasă deoparte. Aruncați solidele din strecurătoare.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, presărați făina uniform peste ea.
Bateți făina și untul împreună și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul (cunoscut sub numele de roux) capătă culoarea untului de arahide, aproximativ 5 până la 7 minute.În timp ce bateți continuu, adăugați încet bulionul de pui sau bulionul și sucurile de tigaie strecurate. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, asigurându-vă că bateți la marginile tigaiei, până când sosul se îngroașă ușor.
Se adaugă sare și piper după gust.