Sos De Cremă De Ciuperci
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de cremă de ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de căței de usturoi, frunze de salvie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați sos de cremă de ciuperci, Sos De Cremă De Ciuperci, și Sos De Cremă De Ciuperci Whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mic.
Adăugați usturoi și salvie. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați ciupercile, gătiți 5 minute până se înmoaie ușor.
Se toarnă smântână și se încălzește încet. Când sosul a ajuns la o consistență catifelată, scoateți-l din aragaz. Se amestecă prazul și se servește imediat cu ravioli Marsala de pui.