Sos De Cremă De Ciuperci

Sos De Cremă De Ciuperci
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de cremă de ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de căței de usturoi, frunze de salvie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați sos de cremă de ciuperci, Sos De Cremă De Ciuperci, și Sos De Cremă De Ciuperci Whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoi și salvie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați ciupercile, gătiți 5 minute până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Se toarnă smântână și se încălzește încet. Când sosul a ajuns la o consistență catifelată, scoateți-l din aragaz. Se amestecă prazul și se servește imediat cu ravioli Marsala de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
RavioliRavioli
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista