Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă

Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de coadă de vită peste Polentan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 739 calorii. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, sare kosher, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Carne de vită cu ciuperci și sos de afine, Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata, și Coadă De Vită Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează gambele cu sare și piper. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați jumătate din cozi în caserolă și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
4
Transferați pe o farfurie. Repetați cu cozile rămase.
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din caserolă.
6
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și un vârf generos de sare și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele sunt foarte moi și aurii, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
7
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați roșiile și bulionul și dați la fiert. Întoarceți gambele și orice sucuri acumulate în caserolă. Se acoperă și se fierbe la cuptor timp de 3 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați gambele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Folosind 2 furculițe, tăiați carnea și răzuiți măduva din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
10
Adăugați carnea și măduva în sos și reîncălziți la foc moderat. Condimentează sosul cu sare și piper și servește cu mămăligă sau paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MamaligaMamaliga
PastePaste
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista