Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de coadă de vită peste Polentan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 739 calorii. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, sare kosher, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Carne de vită cu ciuperci și sos de afine, Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata, și Coadă De Vită Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Condimentează gambele cu sare și piper. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Adăugați jumătate din cozi în caserolă și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu cozile rămase.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din caserolă.
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și un vârf generos de sare și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele sunt foarte moi și aurii, 15 minute.
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați roșiile și bulionul și dați la fiert. Întoarceți gambele și orice sucuri acumulate în caserolă. Se acoperă și se fierbe la cuptor timp de 3 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați gambele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Folosind 2 furculițe, tăiați carnea și răzuiți măduva din oase.
Adăugați carnea și măduva în sos și reîncălziți la foc moderat. Condimentează sosul cu sare și piper și servește cu mămăligă sau paste.