Sos De Ciuperci Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ciuperci Porcini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, smântână grea, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, și Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic.
Instrucțiuni
Aduceți picăturile de curcan sau stocul la fierbere la foc mediu, într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc și se adaugă ciuperci.
Lăsați să se absoarbă până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând stocul. Se toaca marunt ciupercile.
Topiți untul la foc mediu mare într-o cratiță medie.
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile încep să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Bateți făina și gătiți, amestecând frecvent, până la blond auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați treptat picături de curcan rezervate sau stoc într-un flux constant, amestecând constant. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe până se reduce la 3 căni, 10 până la 15 minute.Se amestecă sherry și smântână grea și se continuă să se gătească până se încălzește, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână, reîncălzindu-se la foc mediu-mic înainte de servire.