Sos De Ciocolată-Rom
Sosul de ciocolată-ROM ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 231 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cacao, amidon de porumb, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se amestecă treptat siropul de porumb și romul. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pazo de Galegos Albarino]()
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.