Sos De Cidru
Sosul de cidru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro, cidru, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sos De Cidru, Sos De Cidru Tare, și Sos De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mediu.
Bateți făina în unt până când făina s-a dizolvat, făcând un roux.
Lăsați să gătească 2 până la 3 minute, apoi reduceți focul la mediu-scăzut.
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați cidrul și bulionul împreună. Se toarnă încet peste roux și se amestecă constant până când tot lichidul a fost încorporat în amestec. Se amestecă muștarul. (Dacă există picături de tigaie din curcanul prăjit, le puteți adăuga în acest moment).
Adăugați cimbru proaspăt și lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă, 4 până la 5 minute.