Pansamentul cu cartofi și cârnați este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 580 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salvie, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați calzi și salată de cartofi cu sos de muștar de miere, Sos De Cârnați, și Sos De Cârnați De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți mănușile de curcan și gâtul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De Curcan
Gâturi De Curcan
2
Se pune într-un vas cu sos mediu și se acoperă cu apă rece. La foc mic mediu, fierbeți dulciurile timp de 1 oră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați vermutul într-o cratiță mică și aduceți-l la foc mic la foc mare, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați sultanele în vermut și lăsați-le să se înmoaie timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Vermut
6
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă rece și aduceți la foc mic la foc mediu. Odată gătit complet, scurgeți și răciți pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
În timp ce cartofii se gătesc, gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați țelina și ceapa, gătind până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
10
Scoateți și puneți deoparte.
11
Într-un castron mare, aruncați cimbru, cimbru, oregano, salvie, cartof, pesmet și sultane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați amestecul de cârnați, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
13
Întindeți pansamentul într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
14
Stropiți amestecul cu bulion de giblet. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 până la 45 de minute.