Sos De Carne Italian Vechi
Sosul vechi de carne italiană ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 221 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. 218 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de parmezan, cimbru, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italian Consistent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită maro și carne de porc la foc mediu până nu mai este roz; deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie; adăugați aproximativ 1/2 cană de vin; se amestecă bine.
Adăugați ciuperci, rozmarin, oregano și cimbru în tigaie și adăugați încă 1/2 cană de vin; sotati pana cand se inmoaie.
Adăugați carnea rumenită, sosul de roșii și pasta de roșii în amestec; se fierbe timp de 1 oră și se adaugă restul de 2 căni de vin.
Se fierbe sosul la foc mic timp de 2 până la 3 ore, amestecând ocazional; servi.