Sos De Caramel Rapid

Sos De Caramel Rapid
Sosul de Caramel rapid ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de brandy, topping de caramel-caramel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ou Rapid Caramel Machiatto Cheesecakes – Low Carb, Cremă De Caramel Cu Ouă Rapid Sărată (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), și Pâine Rapidă Bottoms-Up Scorțișoară-Caramel Pinwheels.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună topping de caramel, coniac și sare într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 1 1/2 minute sau până la cald, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți imediat.
3
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit rețeta specială Smucker Butterscotch Caramel Flavor Topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista