Sos De Caramel Cu Rom-Stafide
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Sosul de Caramel Rum-stafide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 316 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți stafide, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Bile De Popcorn Caramel-Stafide, și Sos de mere - Tort de stafide cu glazură de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și amidonul de porumb într - o cratiță de 2 litri, amestecând bine cu un bici până se dizolvă amidonul de porumb.
Adăugați zahăr și rom; se amestecă bine.
Așezați tigaia la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Adăugați unt și stafide; se amestecă bine.