Sos De Caramel
Nevoie de o sos fără gluten și vegetarian? Sosul de Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel.
Instrucțiuni
Presărați zahăr într-o tigaie din fontă de 10 inci. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis.
Se ia de pe foc; se adaugă unt. Se amestecă până se topește untul.
Reveniți la foc mic și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul este bine amestecat.
Combinați frișca și laptele.
Adăugați amestecul de frișcă la amestecul de zahăr fierbinte, câte 1 lingură, amestecând continuu, 25 de minute sau până când amestecul este neted și cremos.
Serviți cald peste înghețată sau tort de lire.