Sos De Caramel

Sos De Caramel
Sosul de Caramel este un fără gluten și vegetarian sos. O porție conține 365 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure, și Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați împreună zahărul, siropul de porumb și apa până când zahărul este complet dizolvat. Nu mai bateți și lăsați zahărul să fiarbă până capătă o culoare chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă încet smântâna grea. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
UntUnt
3
Se lasă să se răcească 3 minute, apoi se amestecă vanilia. Condimentează după gust cu sare. A se utiliza imediat sau a se transfera într-un recipient etanș și a se păstra la frigider până la o lună, reîncălzindu-se înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SareSare
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista