Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bulgur, caise și PIN Nut. O porție conține 280 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Bulgur cu nuci de pin, și Roșii umplute cu Bulgur și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți nuci de pin, amestecând continuu, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Adăugați ceapa în tigaie, apoi reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați bulgur și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă apă, caise, sare și piper și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Bulgur
Piper
Apă
Sare
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să stea, acoperită, până când bulgurul este fraged, aproximativ 30 de minute. Se amestecă nucile, feta, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Bulgur
Brânză Feta
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Bulgurul poate fi făcut, fără nuci de pin, feta și pătrunjel, cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți într-o cratiță grea la foc moderat, amestecând ocazional, înainte de a adăuga ingredientele rămase.* Disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și kalustyans.com.