Sos De Brandy-Caramel
Sosul de Brandy-Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 506 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frișcă, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Caramel Cu Boabe De Coniac, Budinca de cabana cu sos de caramel de Brandy, și Tarta de mere Ambrosial cu sos de coniac-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți frișca la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând ocazional.
Adăugați zahăr; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se omogenizeaza.
Se ia de pe foc și se amestecă coniac, unt și vanilie.
Pentru a face înainte: răciți și păstrați sosul într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni. Pentru a reîncălzi, sosul cu microunde într-un vas de sticlă la mare timp de 1 până la 1 1/2 minute sau până se încălzește, amestecând o dată.