Sos De Boabe De Piper Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de piper verde. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 2G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de carne de vită, brandy, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Pui cu sos de piper verde, și Midii în sos de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ulei de măsline în tigaie după îndepărtarea cărnii de vită.
Adăugați șobolani, usturoi și cimbru; se sotează timp de 1 până la 2 minute, apoi, la foc, se adaugă coniac și flambe folosind un chibrit lung de bucătărie. După ce flacăra se stinge, reveniți la căldură, adăugați stoc și reduceți cu aproximativ jumătate. Se strecoară solidele, apoi se adaugă 2 căni de smântână și muștar. Reduceți din nou la jumătate, apoi opriți focul și adăugați boabe de piper verde.