Sos De Ardei Gras Roșu
Sosul de ardei gras roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, piper, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Scoici de piper alb-Lime cu sos de ardei gras, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s, și Sos De Ardei Gras Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul gras pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când piperul este blister, întorcându-se o dată.
Puneți ardeiul într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeiul; aruncați semințele.
Procesați ardeiul și 1/4 cană de maioneză într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 cană de maioneză, sherry și ingredientele rămase. Chill.