Sos De Ardei Galben Prăjit
Sosul de ardei galben prăjit este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă face 8 porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, apă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben, Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian), și Supă De Ardei Galben Prăjit.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă grosier.
Puneți ardeiul gras și ingredientele rămase într-un blender și procesați până se omogenizează.