Sos de afine de fenicul și nuc
Sosul de afine de fenicul și nuc este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, fenicul, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Afine Cu Portocale De Fenicul, Sos De Afine Cu Semințe De Portocale Și Fenicul, și Sos de afine, mere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, merisoarele încep să se destrame, iar feniculul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește la temperatura camerei sau la rece.