Sos De Afine
Sosul de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 52 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, cuișoare, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), D. I. Y. sos de afine, și Sos De Afine.
Instrucțiuni
Spălați afinele și aruncați-le pe cele moi sau stricate.
Radeți fin coaja de portocală.
Tăiați și aruncați toată miezul alb și tăiați portocala în câteva bucăți.
Puneți bucățile de portocale și coaja rasă în recipientul unui blender cu suficientă apă pentru a face o cană și procesați până când portocala este tocată aproximativ.
Combinați lichidul într-o cratiță cu fundul greu cu zahărul, scorțișoara și cuișoarele și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați afinele, reveniți la fierbere și amestecați la foc mediu timp de 810 minute. Folosiți o lingură de lemn cu mâner lungaceste lucruri pot scuipa cu adevărat.
Când majoritatea merisoarelor au apărut și lichidul este oarecum îngroșat, sosul este gata.
Se toarnă într-un vas de servire și se lasă să se răcească, apoi se răcește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;