Sos Curry-Nucă De Cocos
Sosul Curry-nucă de cocos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, sos de soia, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Sos Curry De Nucă De Cocos, și Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul și încălziți până la fierbinte timp de 30 de secunde.
Adăugați fulgii de ardei, coaja de lămâie, usturoiul și pudra de curry și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați laptele de cocos, sosul de soia, zahărul și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 1 1/2 minute.
Se toarnă într-un castron.