Sos cu unt de lime și galangal
Sosul de lime și unt Galangal ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 135 de calorii . Pentru 74 de cenți pe porție , obțineți un aperitiv care servește 4. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, coajă de lămâie, eșalotă și galanga. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Încercați somonul prăjit cu sos de lămâie cu unt brun și sparanghel prăjit , porumb pe stiuleți în coriandru și unt de lime și tacos de pește cu crustă de porumb cu sos de jalapeno-lim și fasole neagră picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, eșapa, galanga și vinul alb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se reduce vinul la 2 linguri.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte o bucată, adăugând fiecare bucată după ce ultima s-a topit. Odată ce untul a fost încorporat, amestecați coaja de lămâie și sucul. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Se amestecă coriandru și se servește imediat.