Sos cu glazură de unt

Sos cu glazură de unt
Sosul cu glazură de unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Gogoși de Cardamom cu unt de mere coapte cu glazură de unt brun, Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată (fără Gluten + Vegan), și Gogoși de ciocolată-Unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de vanilie-arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, fierbeți bulionul de pui, vinul și cimbrul până se reduce la 3/4 cană. Amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă și amestecați în sos; amestecați până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc, se adaugă unt și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista