Sosul cu conținut scăzut de grăsimi durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 11 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 16 și costă 14 cenți per porție . Această rețetă de la Taste of Home necesită amidon de porumb, ciuperci, pătrunjel și piper. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Chicken Low Fat in Coke Gray (Kosher-Meat) , Burgers de vițel sau de curcan fără Nion Gray (Low Fat!) și Brioșe cu conținut scăzut de grăsimi de morcovi (care nu au gust cu conținut scăzut de grăsimi!) .
Instrucțiuni
1
Intr-o cratita, caliti ceapa, ciupercile si patrunjelul in 1/4 cana bulion pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați amidonul de porumb, ardeiul și 1/2 cană de bulion; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se adaugă în tigaie cu bulionul rămas. Aduceți la fiert, amestecând din când în când; se fierbe 2 minute.