Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Sosul cremos de salată de tarhon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 114 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar maro, tarhon, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Salată de fructe de mare cu pansament cremos de tarhon, Salată de fasole verde cu sos cremos de tarhon, și Salată de fructe de mare cu sos cremos de tarhon-muștar.
Instrucțiuni
1
Puneți muștarul Dijon, zahărul, oțetul, cățelul de usturoi și sarea într-un blender. Acoperiți și curățați până când usturoiul s-a amestecat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Usturoi
Oțet
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se presară în guma de xantan și se amestecă aproximativ 15 secunde pentru a se amesteca bine. Cu blenderul în funcțiune, turnați uleiul vegetal alternativ cu apa; amestecați până când este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Gumă Xantan
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați semințele de țelină, fulgii de ardei roșu, ardeiul negru, tarhonul și semințele de muștar; pulsați până când condimentele sunt distribuite uniform.