Sos Clasic De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul clasic de roșii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de oregano, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Clasică De Roșii Din Sud, și Supă Clasică De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, frunza de dafin, oregano, usturoiul și sarea și gătiți, amestecând des, până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați pasta de roșii și continuați să gătiți timp de 5 minute.
Adăugați roșiile și amestecați constant până când sosul începe să fiarbă. Coborâți focul și fierbeți timp de 1 oră, amestecând la fiecare 5 minute pentru a preveni arderea sosului de pe fundul oalei. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, dacă doriți.
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.