Sos Chimichurri
Chimichurri sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de fulgi de piper, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Cel mai bun Chimichurri : un sos de marinată și friptură Chimichurri, și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 2 linguri de coajă din lămâi și stoarceți 1/4 cană de suc.
Adăugați coaja și sucul într-un robot de bucătărie sau blender împreună cu cilantro, pătrunjel, mentă, usturoi, sare, fulgi de ardei roșu și ulei de măsline. Puls pentru a amesteca ingredientele. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult ulei și suc de lămâie. Sosul trebuie să fie suficient de subțire pentru a turna.
Transferați sosul într-un bol de servire și serviți cu empanadas.