Sos catalan de ardei și nuci (Salsa Romesco)

Sos catalan de ardei și nuci (Salsa Romesco)
Sosul catalan de piper și nuci (Salsa Romesco) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 40 și costă 17 cenți pe porție. Acest sos are 62 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, ulei de măsline, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată catalană cu verdeață și vinaigretă Romesco (Xato), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute ancho într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
3
Se scurge bine.
4
Îndepărtați tulpinile, semințele și membranele din ardei iute; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
5
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
8
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
10
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați în bucăți de 2 inci.
11
Adăugați ardei grași la ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
12
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Aranjați alunele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la prăjit. Întoarceți nucile pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Rolați prosopul; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
16
Așezați alunele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
17
Adăugați migdale, usturoi și pâine în robotul de bucătărie; procesați 1 minut sau până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
18
Adăugați amestecul de chile, oțetul, pasta de roșii, boia de ardei și ardeiul roșu măcinat; procesați 1 minut sau până când se combină. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pasta De TomatePasta De Tomate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
19
Adăugați 1/4 cană de apă fierbinte și sare; procesați 10 secunde sau până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
20
Notă: a se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la două săptămâni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 4 m.
Porții40
Scor De Sănătate5
Revista