Sos Cald De Portocale

Sos Cald De Portocale
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Sosul cald de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Torturi calde choc-portocalii cu înghețată portocalie, Băutură Caldă De Ananas Portocaliu, și Salată caldă de rață și portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de portocale, zahărul, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți apa rece și amidonul de porumb într-un castron mic; bateți amestecul de amidon de porumb în sosul fierbinte până se îngroașă și nu mai este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți sosul de pe foc și amestecați coaja de portocală și triplu sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Triplu SecTriplu Sec
SosSos
4
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista