Sos Cald De Portocale
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Sosul cald de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Torturi calde choc-portocalii cu înghețată portocalie, Băutură Caldă De Ananas Portocaliu, și Salată caldă de rață și portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale, zahărul, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu.
Bateți apa rece și amidonul de porumb într-un castron mic; bateți amestecul de amidon de porumb în sosul fierbinte până se îngroașă și nu mai este tulbure.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați coaja de portocală și triplu sec.