Sos Brun De Arțar

Sos Brun De Arțar
Sosul brun de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă face 2 porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sirop de arțar, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de zahăr brun-nuc cu sos de piersici-arțar, Maple dovleac mini Cheesecakes cu zahăr brun arțar frisca, și Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea mică la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateti in bulion; gatiti la foc mediu, amestecand constant, 5 minute sau pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista