Sos Bechamel
Sosul Bechamel este un sos care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmigiano-reggiano, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă Clasică De Sos B-Chamel (Sos Alb), Sos de sos de sos, și Sos Bechamel.
Instrucțiuni
Adăugați untul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Condimentează ceapa cu sare, după gust și gătește până devin translucide și foarte aromate.
Adăugați făina și gătiți până când făina și untul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 3 până la 4 minute. Treptat, amestecați laptele până se încorporează.
Se adaugă frunza de dafin și nucșoara și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți încet amestecul de lapte / făină la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni arderea pe fund. Asigurați-vă că laptele ajunge la fierbere sau făina nu se va găti și veți rămâne cu o senzație de amidon foarte inacceptabilă pe limbă.
Odată ce sosul a fiert și s-a îngroșat, scoateți-l de pe foc. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă Parmigiano ras, se gustă și se ajustează condimentul, dacă este necesar.
Utilizați imediat sau refrigerați, acoperit, până când este gata să asamblați vasul.