Sos Bearnaise
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul Bearnaise ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de șampanie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), B Sos De Fructe, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați tarhonul, șalotele, oțetul și vinul la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați un vas din oțel inoxidabil într-o cratiță care conține apă fierbinte sau folosiți un cazan dublu.
Bateti galbenusurile pana cand dublati volumul. Adăugați încet untul topit, continuați să bateți până când sosul se îngroașă. Se amestecă reducerea rezervată a șalotului. Se condimentează cu sare și piper, se lasă deoparte învelit într-un loc cald.
Se servește cu Oscar De Vițel (vezi rețeta).