Sos Bearnaise

Sos Bearnaise
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul Bearnaise ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de șampanie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), B Sos De Fructe, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați tarhonul, șalotele, oțetul și vinul la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Așezați un vas din oțel inoxidabil într-o cratiță care conține apă fierbinte sau folosiți un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateti galbenusurile pana cand dublati volumul. Adăugați încet untul topit, continuați să bateți până când sosul se îngroașă. Se amestecă reducerea rezervată a șalotului. Se condimentează cu sare și piper, se lasă deoparte învelit într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se servește cu Oscar De Vițel (vezi rețeta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista